niels kolkman sallandse topscorer

Niels Kolkman heeft Tweede Pinksterdag de bokaal voor de Sallandse Topscorer in ontvangst genomen. De SDOL-spits was de afgelopen competitie goed voor maar liefst negentien goals. Zijn teammaten namen hem speciaal voor de foto op de schouders. De stemming zat er die namiddag toch al enorm goed in bij de Luttenbergers. ’s Middags hadden ze namelijk met 2-1 gewonnen van Hoeve Vooruit, hetgeen goed was voor promotie naar de vijfde klasse. De week ervoor had SDOL al met 4-1 gewonnen van hetzelfde team. Dat leek niet meer mis te kunnen gaan. Hoewel SDOL zwak aan de wedstrijd begon en zelfs een tegengoal te verwerken kreeg, wisten de Luttenbergers de achterstand door twee goals van Michiel van der Vlies om te zetten in winst. En dat moest gevierd worden. Het bleef nog lang onrustig in het dorp…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.