Home / archiefcentraal / natuurbad heidepark weer geopend

natuurbad heidepark weer geopend

Het Natuurbad Heidepark is weer geopend. In de voorgaande periode hebben vrijwilligers hard gewerkt aan het bad, het strand en ook de gebouwen hebben een opknapbeurt gehad. Traditioneel krijgt de eerste die in het bad springt een jaarabonnement.

De gelukkigen van dit seizoen was de familie Vrolijken. Met drie man sterk sprongen zij in het zwembad, snel daarop gevolgd door een dappere jonge dame uit dezelfde familie. Nu maar hopen dat de temperatuur snel wat hoger wordt zodat ook de wat minder dapperen het water opzoeken.

Het natuurbad is tot en met 17 mei dagelijks van 13.30 tot 18.00 uur geopend. Daarna doordeweeks van 13.30 uur tot 18.00 uur, in het weekend van 12.00 tot 18.00 uur. In de vakantie periode van 1 juli tot en met 22 augustus is het bad dagelijks van 12.00 uur tot 18.00 uur geopend. De week daarna opent het bad weer om 13.30 uur. Bij extreme hitte gaat het bad ook ‘s avonds open, maar daar is zeker met het weer van nu, voorlopig nog geen sprake van.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.