naam kapsalon magnifique weer in ere hersteld

Marianne Dijkman is sinds 1 mei de nieuwe eigenaresse van Style Hairexpress aan de Stationsstraat in Raalte. De overname betekent ook een naamsverandering voor de kapsalon, Marianne voert namelijk de naam Kapsalon Magnifique, waaronder deze salon eerder jarenlang bekend was, weer in. “Magnifique is nog steeds een bekende naam in Raalte”, vertelt Marianne. “Het komt de herkenbaarheid van mijn kapsalon alleen maar ten goede.”

Marianne heeft eerder ervaring opgedaan bij kapsalons in Heino en Raalte. Bij haar laatste werkgever was ze actief als bedrijfsleidster. “Maar ik heb altijd de ambitie gehad om ooit voor mezelf te beginnen. Toen kreeg ik te horen dat Style Hairexpress te koop zou komen. Ik ben met de eigenaresse in gesprek gegaan en dat heeft uiteindelijk geleid tot de overname.”

Marianne is van plan om later dit jaar de kapsalon een opfrisbeurt te geven. Voor het personeel zal de overname geen gevolgen hebben, wel wil Marianne het dienstenpakket van de kapsalon verder uitbreiden. “Je moet dan denken aan visagie, schoonheidsbehandelingen of het zetten van extensions. Ik wil hier een totaalpakket bieden voor haarverzorging en beauty.”

Dat houdt ook in dat ze alle trends op de voet zal volgen en haar personeel en zichzelf regelmatig op cursus zal sturen. “Het is nodig, de trends gaan zo ontzettend snel. Je moet bijblijven als het gaat om nieuwe kniptechnieken, nieuwe producten en kleuren!”

Marianne heeft ontzettend veel zin in haar nieuwe uitdaging, maar wat timing betreft, had het wellicht wat beter gekund. Ze is namelijk zo’n vijf maand zwanger. “Maar ja, zo’n overnamekans biedt zich niet zo snel aan. Dat kun je niet plannen. Ik ga er nu voor. Gelukkig beschik ik bij de salon over een ervaren team en er is voldoende vervanging aanwezig. Na de bevalling zal ik het natuurlijk even rustig aan moeten doen, maar daarna ga ik er met de volle honderd procent voor! Ik wil er iets moois van maken! Ik vind het heerlijk om op een creatieve manier met de stijl van de mensen bezig te zijn. Ik zal dan ook nooit alleen maar een werkgever zijn, ik kan niet zonder mijn schaar!”

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe site staging2.kapsalonmagnifique.nl. Klanten kunnen zo meteen via deze site digitaal een afspraak maken, waarbij ze zelf een tijdstip en een kapster kiezen. Deze afspraak wordt later door de kapsalon bevestigd met een sms-je. Kapsalon Magnifique werkt zo meteen ook met een haarpuntenpas. Na elke behandeling of aankoop van een haar- of beautyproduct krijgen de klanten één of meerdere punten. Als ze een bepaald aantal punten hebben verzameld, kunnen ze korting krijgen op diverse artikelen.

Kapsalon Magnifique is te vinden aan de Stationsstraat 46 in Raalte, tel: 0572-357587.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.