na neil young nu pink floyd in tivoli

De eerste Classic Band Evening in Tivoli in Raalte, de Neil Young-avond van 20 maart, was een groot succes. Daarom heeft het café een soortgelijke avond ingepland. Op zaterdag 29 mei staat namelijk een Pink Floyd-avond gepland.

Het karakter wordt wat anders dan de 1e avond, immers Pink Floyd is qua muziek, geluid, verlichting en sfeer niet te vergelijken met Neil Young of met welke band dan ook. Het is voor de organisatie een uitdaging om met een beperkt budget er toch weer een mooie avond van te maken en dat gaat lukken.

De organisatie is er in geslaagd om een Pink Floyd-coverband vast te leggen, bestaande uit 8 mensen. Deze band bestaat uit muzikanten uit verschillende groepen, muzikanten die Pink Floyd helemaal geweldig vinden. Om die reden hebben ze besloten om samen een Pink Floyd-coverband op te gaan richten. De band heet Curb Stone Plays Pink Floyd en is nu ruim een jaar bijeen en timmert behoorlijk aan de weg. Hun optreden bij Taveerne Tivoli wordt hun eerste optreden met een compleet programma.

De band heeft een selectie gemaakt van de mooiste nummers van Pink Floyd. Verder zal ook een heel jonge Pink Floyd-cover muzikant zijn kwaliteiten laten horen. Met z’n 12 jaren zal Tom Guitar V uit Raalte wel de jongste muzikant zijn én blijven. En natuurlijk is nagedacht over wat special effects die zo nadrukkelijk bij Pink Floyd horen. Samen met dj Mark Kappert lijkt het weer een groot feest te worden.

De aanvang is op 29 mei om 20.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaartjes kunnen gereserveerd worden via info@classicbandevening.nl (betaling op de avond zelf). Nadere informatie is te vinden op: staging2.classicbandevening.nl. En voor later op de agenda staan Led Zeppelin (zaterdag 26 juni 2010) en Creedence Clearwater Revival (zaterdag 16 oktober).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.