Home / archiefcentraal / museum de laarman klaar voor nieuw seizoen

museum de laarman klaar voor nieuw seizoen

Museum De Laarman in Luttenberg opent zijn deuren voor een nieuw museumseizoen. De Laarman heeft een flinke collectie objecten, documenten en prenten over de geschiedenis van het agrarische- en boerenleven.

Ook is er in De Laarman een Kaarsenmakerij gevestigd in de gewelvenkelder van het museum. In de winkel zijn allerlei kaarsen te koop. De winkel is elke zaterdag geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Achter het museum zijn een smederij en timmerwerkplaats te vinden, waar u zelf, onder deskundige begeleiding, op de authentieke wijze, aan de slag kunt gaan. De Laarman organiseert, naast de exposities, jaarlijks terugkerende activiteiten.

De openingstijden van De Laarman zijn tussen 1 mei en 1 november op dinsdag tot en met zondag vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. De entree kost vier euro per persoon. Groepen en gezelschappen kunnen op afspraak ook buiten deze openingstijden terecht.

www.delaarman.nl

Lees ook

Nieuwe kledinglijn voor SC Lemele

LEMELE – SC Lemele voetbalt vanaf het komende seizoen in nieuwe clubkleding. De nieuwe lijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.