middenmoot voor atb team lemerveld

Op zaterdagmiddag, klokslag 17.00 uur, klonk voor Ido Jansen en Jeroen Wessel het startschot. In de Amateur-klasse gingen ongeveer 80 renners van start. Zowel Ido als Jeroen hadden een goede start. Ido kwam de eerste ronde rond plek vijftien door en Jeroen volgde kort daarachter rond plaats 20. Ido kon zijn goede startpositie lang volhouden tijdens de wedstrijd. In de laatste ronde kreeg hij echter te maken met een terugval. Hij finishte uiteindelijk op een 21e plaats. Jeroen moest na zijn snelle startronde al snel weer plaatsen inleveren. Het bleek niet zijn dag te zijn, hij finishte als 32e.

Op zondag was het de beurt aan Dienand Broekhuis, Lyan Rensen en Jordy Luisman. Dienand startte bij de Masters 40+. Na een sterk begin van zijn wedstrijd sloeg in de tweede ronde het noodlot toe. Dienand reed zijn voorband lek en besloot uit de wedstrijd te stappen. Lyan reed een sterke race en kon goed uit de voeten op het technische parcours. In de laatst ronde was het beste er een beetje vanaf. Ze finishte uiteindelijk als 20e.

Als afsluiter van de dag startte Jordy bij de Elite Heren. Met veel nationale toppers aan het vertrek moest Jordy vertrekken vanaf achterin het deelnemersveld. Na een goede start kwam Jordy al snel in een groepje te rijden voor plek veertien. Problemen met zijn versnellingsapparaat zorgden er helaas voor dat hij deze groep moest laten gaan en ver terug viel. Jordy kwam als 28e over de eindstreep.

Volgend weekend staat er geen mountainbikewedstrijd op het programma en de week daarop, 30 mei, rijdt het team hun thuiswedstrijd in Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.