meiden van fc twente geven clinic in heino

Vrijdagmiddag gaven de Meiden van FC Twente een voetbalclinic bij VV Heino. Zestig voetballende meiden van VV Heino namen deel aan de clinic. Ondanks het ietwat tegenvallende weer, sprak de organisatie van een prima geslaagde clinic.

Deze maanden gebeurt er veel rondom het meidenvoetbal in Heino. De meidenvoetbalmiddag voor alle meiden van de basisscholen in Heino, Lierderholthuis, Laag-Zuthem en de Elshof was een groot succes. In augustus wordt het jubileum met een feest gevierd. Dat feest luidt ook gelijk de start in van een nieuw voetbalseizoen.Vind je het ook leuk om de sport te beoefenen die voor het eerst landelijk de populairste sport is onder meiden en dames? Dit kan via staging2.vvheino.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht bij meidenvoetbal@vvheino.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.