meer ruimte voor verkiezingsposters in raalte

Op verzoek van de Raalter VVD-fractie plaast de gemeente extra verkiezingsborden bij. De VVD is bang dat politieke partijen over elkaar heen gaan plakken als er te weinig plek is. Dat heeft in het verleden al geleid “tot minder gezellige situaties” aldus VVD’er Piet Pont.

De vrees van Pont dat andere partijen gerust over eerder geplakte affiches heen sauzen is wel gegrond. De SP heeft zelfs al gesproken over een plakoorlog. De gemeente ziet de noodzaak van meer borden ook in. Tevens is toegezegd dat er een voorstel zal worden gedaan om het beleid zodanig aan te passen, dat (behalve bij gemeenteraadsverkiezingen, want dan staan er voldoende) bij gemeenteoverstijgende verkiezingen, meer borden zullen worden geplaatst. De borden worden op korte termijn bijgeplaatst, volgens de gemeentewoordvoerster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.