Home / archiefcentraal / meer ruimte voor verkiezingsposters in raalte

meer ruimte voor verkiezingsposters in raalte

Op verzoek van de Raalter VVD-fractie plaast de gemeente extra verkiezingsborden bij. De VVD is bang dat politieke partijen over elkaar heen gaan plakken als er te weinig plek is. Dat heeft in het verleden al geleid “tot minder gezellige situaties” aldus VVD’er Piet Pont.

De vrees van Pont dat andere partijen gerust over eerder geplakte affiches heen sauzen is wel gegrond. De SP heeft zelfs al gesproken over een plakoorlog. De gemeente ziet de noodzaak van meer borden ook in. Tevens is toegezegd dat er een voorstel zal worden gedaan om het beleid zodanig aan te passen, dat (behalve bij gemeenteraadsverkiezingen, want dan staan er voldoende) bij gemeenteoverstijgende verkiezingen, meer borden zullen worden geplaatst. De borden worden op korte termijn bijgeplaatst, volgens de gemeentewoordvoerster.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.