maria oord beschikt over eigen duofiets

De bewoners van Maria-Oord, deel uitmakend van Zorggroep Raalte, beschikken sinds kort over een eigen elektrische duofiets. Onder een stralend zonnetje werd deze fiets officieel overhandigd aan Henk van Kampen, directeur-bestuurder van Zorggroep Raalte.

Dankzij de bijdrage van Caritas, afdeling Luttenberg, kon de Stichting Vrienden van Maria-Oord bij de plaatselijke leverancier ATL deze bijzondere fiets aanschaffen. Hiermee ging een grote wens van de Stichting Vrienden van Maria-Oord in vervulling.

Hoewel de fiets aan de bewoners van Maria-Oord wordt aangeboden, kunnen alle (oudere) inwoners van Luttenberg hier gebruik van maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.