Home / archiefcentraal / man uit olst aangehouden voor mishandeling

man uit olst aangehouden voor mishandeling

Politiemedewerkers probeerden de partijen te scheiden. Hierbij kon een politiemedewerker niet voorkomen dat hij van de 43-jarige man ook een klap tegen zijn hoofd kreeg. Geweld tegen politieambtenaren wordt niet getolereerd. Hierop werd de man aangehouden. Aangezien er de nodige mensen op het tumult waren afgekomen is de diensthond ingezet om de aanwezigen op afstand te houden. De 43-jarige man is overgebracht naar het politiebureau en zal aanstaande dinsdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.