Home / archiefcentraal / lemelerveld a1 kampioen

lemelerveld a1 kampioen

Het hele gezelschap ging rond half zeven zondagavond al hossend en zingend op de boerenwagen van Sander Streppel voor een glorieuze rondrit door de straten van Lemelerveld. Toch had het kampioenschap zomaar een weekje uitstel kunnen krijgen daar op sportpark De Kei in Slagharen. Halverwege de eerste helft kwam de A1 wat gelukkig op voorsprong toen JCLE de bal uit een hoekschop in eigen doel werkte. Het enige wapenfeit kwam van de voet van Tom Antonisssen: Hij ramde een bal van afstand op de lat. Na rust bleef de 0-2 in de lucht hangen omdat ook JCLE niet geloofde in een goede afloop.

Pas in de eindfase ging het op jacht naar meer en had Rik Ramaker alle geluk dat een daverend schot op de lat uiteen spatte. Gepruts in de defensie van de Lemelervelders werd 10 minuten voor tijd uiterst effectief door de spits van JCLE afgestraft. Het was voor de vele meegereisde Lemelerveld-supporters echt billenknijpen. Uiteindelijk kwam het eindsignaal van de scheidsrechter, als een enorme bevrijding.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.