kringloop raalte heeft nieuwe lokatie

De kringloop moest op zoek naar een nieuw onderkomen, omdat het pand waarin ze voorheen gevestigd waren op 27 maart in vlammen op ging. Bijna direct na de brand ging 2Switch op zoek naar een nieuw onderkomen, dat ze nu gevonden heeft.

“Het wordt echt een hele mooie winkel,” aldus Scholten. Voordat de winkel open kan moet er nog wel een verbouwing aan het pand plaatsvinden. Hiervoor is een bouwvergunning nodig. Scholten, regiomanager van 2Switch, hoopt dat het groene licht voor de verbouwing snel komt vanuit de gemeente.

Vanaf aanstaande maandag gaat het inzamelingspunt van de nieuwe lokatie al open. Scholten hoopt op een goede inbreng van goederen van uit Raalte. “We moeten echt weer een nieuwe collectie opbouwen.” Als alles meezit gaat de nieuwe lokatie van 2Switch over een week of acht open.

Openingstijden voor de afgifte van goederen bij de 2Switch kringloopwinkel zijn:

Maandag t/m vrijdag 08.30 – 16.30 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.