koolhof komt met nieuw concept

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV biedt een vernieuwend totaalplan: het Buurt Onderhoud Plan. Buren of buurten die gezamenlijk aankloppen bij Koolhof voor het schilder(onderhouds)werk aan hun woningen of buurt mogen rekenen op aantrekkelijke kortingen.

“Schilderwerk is vrij arbeidsintensief”, stelt Charl Koolhof. “Om te beginnen, heb je al de aanrijdkosten. Met een collectieve aanpak ben je daar lang niet zoveel aan kwijt. Verder laten we onze klanten flink mee profiteren van het andere kostenvoordeel. Met een collectieve aanpak kun je immers veel productiever gebruik maken van de tijd, waardoor de kosten ook weer lager worden!”

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV. Daarna wordt een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek. “Natuurlijk staan bij dergelijke collectieve klussen nog steeds de individuele wensen van de klanten centraal. Wij inventariseren het aantal woningen en het schilderwerk per woning. We koppelen de afspraken terug naar de bewoners en maken een heldere afspraak over de planning en de routing. Daarmee zorgen wij samen met de bewoners voor een enorme besparing in de doorlooptijd, de arbeidsuren en kosten. Winst die de hele buurt uiteindelijk terugziet in de portemonnee.”

De klanten kunnen eenmalig gebruik maken van het BOP, maar ook voor een langere periode een verbintenis aangaan met Koolhof. Flexibiliteit staat daarbij centraal. “Daarom werken we ook niet met onderhoudscontracten”, stelt Charl. “Die gaan gepaard met periodieke schilderbeurten. Maar als die niet nodig zijn, waarom zou je ze dan uitvoeren? Wij zijn van mening dat je moet kijken naar het onderhoud waar de woning om vraagt, niet naar contractueel vastgelegde termijnen. Dat kan de klant ook weer flink in de kosten schelen!”

Maar natuurlijk is onderhoud van de woning wenselijk. Charl: “Om ervoor te zorgen dat wind, water en zon geen vat krijgen op kozijnen en gevels is goed schilderwerk noodzakelijk. Bij Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV nemen wij dit onderhoud buitengewoon serieus. We garanderen een betrouwbare kwaliteit. Wij werken altijd met eigen mensen. Dat is gemakkelijk voor de klant, het werkt efficiënt en voorkomt afstemmingsproblemen.”

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV is te vinden de Klipperweg 6 in Raalte, tel: 0572-354871. Meer informatie op staging2.koolhofbv.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.