Home / archiefcentraal / kloppenberg neemt afscheid van robbedoes

kloppenberg neemt afscheid van robbedoes

Annelies Kloppenberg moet door ziekte gedwongen afscheid nemen van haar tweedehands kledingwinkel Robbedoes in Heino. Robbedoes wordt echt niet opgeheven, maar blijft bestaan. In Gerrianne Oosterlaar denkt Kloppenberg een goede opvolgster gevonden te hebben. Oosterlaar neemt de winkel per 1 juni over.

“Helaas moet ik wegens ziekte afstand doen van de winkel. Bijna 25 jaar heb ik met heel veel plezier in de winkel gewerkt. Ik heb veel mensen leren kennen, zowel uit Heino als ver daar buiten. Veel klanten van mijn eigen leeftijd zie ik nu weer terug komen voor kleding voor de kleinkinderen, dus de volgende generatie. Het was geweldig!,” aldus Kloppenberg.

De nieuwe eigenaresse, Gerianne Oosterlaar: “Ik hoop dat ik de winkel, net als Annelies, met veel plezier en enthousiasme kan doorzetten en dit te kunnen combineren met mijn gezin en werk als groepsbegeleidster.

Robbedoes vind ik een geweldige winkel, omdat het toch fantastisch is dat je voor weinig geld, hele leuke kleding kunt kopen. Ook is het een gezellig, sociaal gebeuren in en rondom de winkel, wat goed past in een dorp als Heino.”

Robbedoes is te vinden aan de Canadastraat 42 in Heino.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.