kinderen uit bosnie op vakantie in de regio

Deze zomer verblijft een groep van ongeveer 30 kinderen uit Bosnië in de regio voor een drieweekse vakantie. Van zondag 30 mei tot en met zondag 20 juni komen de kinderen naar de regio Salland. De kinderen leven in hun thuissituatie onder moeilijke omstandigheden als gevolg van de recente Balkanoorlogen. Zij zijn voor een vakantie uitgenodigd en worden ondergebracht bij gastgezinnen in de regio.

Pax Kinderhulp organiseert een aantal activiteiten in de regio voor de kinderen. Op 4 juni gaan de kinderen een middagje naar de Flierefluiter in Raalte en op 11 juni zijn ze de hele dag te vinden op de Schaarshoek in Heino.

Tijdens het verblijf in Nederland slapen de kinderen bij gastgezinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.