kim wint de wedstrijd van de week

Kim is de winnares van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen maandag. Kim voorspelde als enige de 1-3 uitslag tussen SV Raalte en MEC. Het loten voor de winnaar van de laatste editie van de Wedstrijd van de Week van dit seizoen was dus niet nodig.

SV Raalte verloor afgelopen maandag 1-3 van MEC uit Winterswijk in de nacompetitie. Eigenlijk was het een beetje een duel voor spek en bonen. GFC uit Goor had namelijk beide ploegen al verslagen en won ook van Wilhelminaschool, waardoor het in de Vierde Klasse mag blijven spelen.

Het duel tussen Raalte en MEC was het de laatste Wedstrijd van de Week van dit seizoen. Volgend seizoen gaan we uiteraard door met de Wedstrijd van de Week.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.