kampioen raalte d2 scoort bijna honderd keer

Woensdagavond om 19.47 uur was het zover, op dat moment werd SV Raalte D2 kampioen. De beslissingswedstrijd tegen Blauw-Wit D2g werd met liefst 6-1 gewonnen. Met een doelsaldo van 99 doelpunten voor en 9 tegen, lijkt SV Raalte de terechte kampioen.

De opkomst tijdens en bij de wedstrijd tussen Blauw-Wit D2 en Raalte D2 was buitengewoon. Naast de ouders, waren ook de broers, zussen, opa’s, oma’s- en andere familieleden en vrienden aanwezig. Al deze supporters werden getrakteerd op een geweldige wedstrijd. Het was immers een wedstrijd waar het om ging, één van de twee zou het kampioenschap binnenslepen.

Blauw-Wit had voor de wedstrijd een doelsaldo van 40 doelpunten voor. SV Raalte stond op 93 doelpunten voor en het aantal punten voor de gespeelde wedstrijden bedroeg bij beide 30. Bij verlies van Raalte, zou Blauw-Wit kampioen zijn, bij gelijkspel en winst van SV Raalte, zou de club uit Raalte kampioen worden.

Er werd gestreden van beide kanten, de eerste minuten kwam Raalte goed weg, een paar foutjes achterin zorgde ervoor dat onze doelman het erg druk had, maar deze avond stond hij zeker zijn mannetje. De sfeer was goed, maar je voelde soms de spanning bij de jongens, ook de trainers stonden af en toe nagelbijtend en al schreeuwend aanwijzingen te geven aan de wellicht toekomstige kampioenen.

Na een minuut of 8 spelen werd het doel gevonden, de bal vloog van de voeten van Dernik en het stond 1–0 en later werd het ook 2-0. In de tweede helft liep SV Raalte al snel uit naar 5-0. Door een ongelukkig moment in de verdediging van Raalte, een eigen doelpunt, werd het 5-1. Maar Raalte stelde snel orde op zaken door de 6-1 aan te tekenen.

De voetballers hielden stand en zo werd het kampioenschap behaald. In de winter was ook de zaalcompetitie afgesloten met een kampioenschap!. Het elftal D2 heeft een uitstekend jaar achter de rug, in de tweede helft op het veld met het doelsaldo 99 voor en 7 tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.