Home / archiefcentraal / kamerleden naar werkstation de hees

kamerleden naar werkstation de hees

CDA-Tweede Kamerleden Eddy van Hijum uit Laag Zuthem en Sabine Uitslag uit Welsum brengen dinsdag 25 mei een bezoek aan Werkstation de Hees, een arbeidstrainingscentrum in Raalte. Samen met een delegatie van het CDA uit Raalte gaan zij met medewerkers en participanten in gesprek over de waarde van de werkprojecten, het werken in de zorg en het effect van veranderingen in de zorgfinanciering.

Het bezoek begint dinsdag 25 mei om 14.30 uur. Aan bod komen thema’s als de modernisering van de AWBZ en WMO en de effecten van zorgzwaartepakketten voor de te bieden zorg. Ook wordt een bezoek gebracht aan de Beschermde Woonvorm van de RIBW IJssel-Vecht in Lemelerveld. Cliënten gaan met de Tweede Kamerleden in gesprek over wonen bij de RIBW.

Werkstation de Hees is een samenwerkingsverband van RIBW IJssel-Vecht, Carmel College Salland en Zonnehof. Er worden werkprojecten geboden aan mensen voor wie reguliere arbeid (nog) niet haalbaar is en jongeren van praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs kunnen er branchegerichte cursussen volgen en getraind worden in arbeidsvaardigheden en/of sociale vaardigheden.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.