jan brinkman wint de wedstrijd van de week

Jan Brinkman is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Esly voorspelde de 0-5 uitslag tussen Rohda Raalte en De Treffers goed. Jan was de enige die de 0-5 nederlaag van Rohda voorzag, dus hij is hiermee de enige winnaar van de Wedstrijd van de Week.

Afgelopen zondag speelde Rohda tegen kampioenskandidaat De Treffers in de Hoofdklasse C. Bij winst zou Rohda nog kans maken op nacompetitie voor de Topklasse. De Treffers zouden bij winst kampioen zijn in de Hoofdklasse en daarmee dus rechtstreeks promoveren. Een veel sterker De Treffers won met ruime cijfers van de Raaltenaren: 0-5. Bij rust leek de schade nog beperkt te blijven op De Bult, want de ruststand bedroeg 0-1. Echter, de tweede helft konden de bezoekers er nog een schepje bovenop doen en troffen nog vier keer het doel. Hierdoor is De Treffers met een ruime zege de kampioen. Door de nederlaag is het competitieseizoen voor Rohda 1 voorbij.

Deze week is er natuurlijk weer een Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Deze week spelen veel teams nacompetitie. Heeten en Schalkhaar spelen woensdagavond zelfs een beslissingswedstrijd in Bathmen. De winnaar van die wedstrijd promoveert rechtstreeks naar de Tweede Klasse.

Echter, onze wedstrijd van de week moet traditioneel op zondag gespeeld worden. Vandaar dat we een wedstrijd uit de nacompetitie gekozen hebben. Deze keer is het de wedstrijd tussen VV Heino en FC Berghuizen, in de nacompetitie van de derde klasse. Heino morste in de laatste vijf wedstrijden van het competitieseizoen dure punten, waardoor het zichzelf uit de race voor rechtstreekse promotie zette. Als de Heinoërs willen promoveren naar de Tweede Klasse, moet er in de eerste ronde van de nacompetitie gewonnen worden van FC Berghuizen uit Oldenzaal. Berghuizen kwalificeerde zich afgelopen zondag in de laatste wedstrijd van het seizoen voor de nacompetie, na een moeizame start van het seizoen. Aanstaande donderdag spelen de team voor het eerst tegen elkaar, om 14.00 in Oldenzaal. Zondag is de return, ook om 14.00 uur, op het veld van VV Heino.

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.