herman den blijker te gast bij inch interiors

Herman den Blijker is zondagmiddag 30 mei te gast bij Inch Interiors op Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal. Hij zal de bezoekers van BouWoonleef 2010 laten kennismaken met zijn kookkunsten. Dat zal hij doen in de winkel van Inch Interiors.

Inch Interiors is een nieuw bedrijf dat garant staat voor interieurs, ontworpen en gemaakt door échte vakmensen voor de particuliere markt. Alles op maat dus. Van een robuuste tafel tot een volledige keuken, van een luxe fauteuil tot een maatwerk wandkast, Inch Interiors levert het allemaal. Het nieuwe bedrijf is gevestigd op het net zo nieuwe Inspiratiepark Serbonne in Nijverdal, dat met BouWoonleef 2010 op 29 en 30 mei de opening viert. Bij Serbonne kan iedereen in alle rust inspiratie opdoen voor nieuwe woningen en/of verbouwingen. Diverse ondernemingen op het gebied van wonen, verbouwen en woninginrichting

presenteren er hun mogelijkheden aan het publiek.

Een ideale plek dus voor Inch Interiors, zo stelt verkoper Niek Rijsemus namens het nieuwe interieurbedrijf. “In een dergelijk ambitieus project voelen wij ons helemaal thuis. Bij Serbonne draait het allemaal om inspireren en prikkelen en het verwezenlijken van je droomwoning. Daar staat Inch Interiors ook voor. De wensen van de klant staan centraal, en wij zullen daarbij onze eigen onderscheidende ideeën aandragen. Na een persoonlijk gesprek vertalen we alle ideeën in een interieurontwerp, dat we eventueel met een 3D-animatie tot leven brengen. Daarna zullen onze vakmensen het allemaal verder vorm geven. Deze persoonlijke aanpak en een compleet team van professionals leiden tot een perfect eindresultaat.”

Op termijn komt Inch Interiors met eigen labels, zoals Inch Kitchens, Inch Decorations, Inch Doors, Inch Lights, Inch Bathrooms en Inch Furniture. In samenwerking met Herman den Blijker wordt er op dit moment gewerkt aan een eigen Keukenlabel.

Inch Interiors is gevestigd op Inspiratiepark Serbonne, Van den Bergsweg 3 in Nijverdal, tel: 0548-625627.

Herman den Blijker is een Nederlandse chef-kok en TV-personality. De sigarenrokende reus staat bekend om zijn directe Rotterdamse mentaliteit. Naast het runnen van zijn eigen restaurants presenteert hij ook diverse televisieprogramma’s zoals ‘Herrie in de keuken’ en ‘Herman zoekt chef’. In 2006 presenteerde Den Blijker zijn eerste kookboek, heel toepasselijk genaamd ‘Herrie in de keuken’. Bij Inch Interiors krijgt u op 30 mei alle gelegenheid om Den Blijker zelf aan het werk te zien en misschien zelfs wel om van zijn kookkunsten te proeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.