heikera recreatief met 30 60 en 90 kilometer

De Heinose Fietstoerclub Heikera houdt zondag 16 mei de Heikera-Recreatief, een recreatieve fietstocht voor zowel leden als niet-leden met afstanden van 30, 60 en 90 km. De start/finish van deze NTFU-tocht is bij Zaal Oortwijn aan de Canadastraat in Heino.

Voor de 30 en 60 kilometer is de inschrijving tussen 9.00 uur en 12. 00 uur, voor de 90 kilometer kan men terecht tussen 8. 00 en 12. 00 uur. De sluitingstijd van de eindcontrole is om 16.30 uur. Alledrie de routes zijn met pijlen uitgezet. Voor de 30 km is een route uitgezet rond Luttenberg. Als rustplaats is gekozen voor café De Schoenmaker in Luttenberg.

De 60 kilometer tocht voert richting Hellendoorn en via de omgeving van de Regge naar Marle, waar gerust wordt bij Koffie en Pannenkoekenhuus Marle. Deze rustplaats heeft naast heerlijke koffie ook het ‘Blikken Museum’ dat deze zondag tevens geopend is voor bezichtiging. Deelnemers met een fiets met trapondersteuning hebben hier overigens ook de mogelijkheid om de accu van de fiets op te laden.

Na rust gaat de route voor een deel langs het Overijssels kanaal richting Lemelerveld en van daaruit weer terug naar Heino.

De 90 kilometer splitst zich na Hellendoorn af richting Wierden en gaat daarna richting Vriezenveen. Via Daarle leidt de tocht vervolgens richting rustplaats Koffie en Pannenkoekenhuus Marle. Van daar uit gaat het richting Den Ham en via de Lemelerberg naar Lemelerveld, hier valt de route naar Heino samen met de overige routes.

Voor meer informatie kunt u terecht bij toerleider Willy Smeenk, tel. 0572 – 392794. staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.