Home / archiefcentraal / groen licht voor kiezebos iii

groen licht voor kiezebos iii

De hele gemeenteraad van Raalte is donderdagavond akkoord gegaan met het bestemmingsplan Kiezebos III. In de Heinose wijk komen ruim 100 woningen te staan. Helemaal zonder slag of stoot ging het niet in de raadsvergadering. Niet het plan omtrent woningbouw was punt van discussie, maar de wijze waarop de gemeente gecommuniceerd heeft met omwonenden.

Met name de manier waarop was omgesprongen met de zienswijzen van omwonenden. Den Daas van Lokaal Alternatief was erg duidelijk in zijn bevindingen: “Burgers worden compleet genegeerd. Ze hebben hebben nooit meer wat gehoord. De gemeente moet burgers serieus nemen, dat is niet gebeurd.” Ook Nijboer van de VVD was kritisch over de manier van communiceren, maar was minder fel in zijn bewoording dan Den Daas. Ook SP en D66 waren niet positief over de communicatie.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.