gratis proeflessen aquasporten in tijenraan

De maanden mei en juni 2010 staan bij zwembad Tijenraan in Raalte in het teken van kennismaking met aquasport. Bij zwembad Tijenraan worden doordeweeks acht verschillende lessen gegeven, die in deze periode open worden gesteld. Geïnteresseerden van alle leeftijden kunnen dan elke aquasport gratis één keer proberen.

Zwembad Tijenraan biedt acht verschillende aquasporten aan: aqua joggen, ontspannen bewegen, trimzwemmen, aqua sportief, fifty fit (50+), aqua fietsen, aqua sporten en Hart in Beweging. Op 16 verschillende tijdstippen in de week worden deze aquasporten gegeven. Een aantal van deze activiteiten wordt gegeven op muziek. Voor Hart in Beweging is het noodzakelijk vooraf een informatieformulier in te vullen over de medische achtergrond.

Iedere groep heeft een professionele begeleid(st)er. Alle lessen worden gegeven in groepsverband, in het wedstrijd- of doelgroepenbad. Zwembad Tijenraan beschikt over alle materialen die nodig zijn tijdens de lessen. Natuurlijk moeten deelnemers wel hun eigen zwemspullen meenemen. De lestijden variëren van een half uur tot een uur.

Uitgebreidere informatie over de aquasporten en de lestijden is te vinden op staging2.raalte.nl/sport of te verkrijgen via (0572) 347950. Om zeker te zijn van een plaats, is opgeven gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.