gratis aircocontrole bij harry nijboer

Bij Autobedrijf Harry Nijboer kun je op zaterdag 8 mei terecht voor een gratis controle van je auto-airco en/of reparatie van je autoruiten. De controles/reparaties worden uitgevoerd tussen 8.30 en 12.30 uur. Terwijl je wacht kun je een kopje koffie drinken.

“Het mooie weer is in aantocht, maar weet je dat de airconditioning van je auto eigenlijk jaarlijks getest moet worden”, laat Harry Nijboer weten. “Jaarlijks ‘lekt’ de airconditioning zo’n 10 procent koudemiddel waardoor de werking van het systeem vermindert. Wij hebben de middelen en de erkenning om de airco’s in goede staat te brengen en te houden. Zo voorkom je onnodige kosten.”

De controle neemt zo’n tien minuten in beslag. De aircosystemen worden gecontroleerd op: spanning/conditie, V-snaarspanning van de compressoraandrijving, de staat van de condensor, uiterlijke conditie van slangen en leidingen en temperatuur. De diagnose wordt vastgelegd in een (test)rapport. Daarnaast controleert Autobedrijf Harry Nijboer als GlasGarage ook de autoruiten. Eventuele sterretjes worden deze dag gratis gerepareerd. Indien mogelijk à la minuut of, na overleg, volgens afspraak. Tip: zorg ervoor dat je je groene kaart (het verzekeringsbewijs) bij de hand hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.