gerard wint de wedstrijd van de week

Gerard is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Gerard voorspelde de 2-1 uitslag tussen VV Heino en FC Berghuizen goed. Maar liefst zeven deelnemers aan de Wedstrijd van de Week voorspelden de uitslag goed. Naast Gerard voorspelden ook Rudi, Wim, Geert, Marian H, Angela en Femy de uitslag van de wedstrijd goed. Bij loting (die overigens bijgewoond werd door de man van Marian H) kwam Gerard als winnaar uit de bus.

VV Heino won afgelopen zondag weliswaar de nacompetitiewedstrijd van FC Berghuizen, maar door het 1-0 verlies in Oldenzaal moesten penalty’s een beslissing brengen tussen de twee teams. Heino verloor de penaltyserie en zag daardoor de kans op promotie naar de Tweede Klasse in rook opgaan. FC Berghuizen uit Oldenzaal zit nog volop in de promotierace. Als Heeten aanstaande donderdagavond van DOS ’19 wint, dan treffen Berghuizen en Heeten elkaar. Om onderling uit te maken wie naar de Tweede Klasse mag en wie volgend jaar gewoon weer in de Derde Klasse mag spelen.

Deze week is er natuurlijk weer een Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. De laatste loodjes van de nacompetitie staan op het programma. Voor steeds meer teams is het seizoen ten einde. Echter, het seizoen van SV Raalte nog niet. Aanstaande zondag wordt er in verband met Pinksteren niet gespeeld, de wedstrijden vinden plaats op maandag, Tweede Pinksterdag.

Deze week is het nacompetitieduel tussen SV Raalte en MEC de Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.