Home / archiefcentraal / gemeente verwijdert eerste weesfietsen

gemeente verwijdert eerste weesfietsen

Vanaf 14 april 2010 zijn de zogenaamde wees(brom)fietsen gelabeld. (Brom)fietsen die na minimaal zes weken nog steeds bij het station staan, worden verwijderd door Sallcon in opdracht van de gemeente Raalte. De verwijderde (brom)fietsen worden overgebracht naar het pand aan de Praamstraat 80 in Raalte. De verwijderde (brom)fietsen zijn elke week op dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 13.00 uur voor tien euro op te halen. De fietsen worden 13 weken bewaard. Daarna worden ze eigendom van een particuliere organisatie.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.