freedom heeft nieuwe dirigente

Zang- en gospelgroep Freedom is vanaf januari aan het repeteren onder enthousiaste leiding van de nieuwe dirigente Gerdy Nentjes. Gerdy is een jonge muziekdocente uit Kampen, met ervaring in piano en koordirectie. Het eerste optreden samen was op 10 maart tijdens de viering van biddag in de Plaskerk. Dit was een groot succes. Zowel oude als nieuwe nummers werden goed ontvangen door het publiek. Na een periode van veel studeren op deels nieuw repertoire, zijn leden en dirigente inmiddels goed vertrouwd geworden aan elkaar.

Tijdens de gezinsdienst op 9 mei van de protestantse kerk te Wesepe, laat Freedom horen hoe mooi ze nu klinken. Bij droog weer is dit een openluchtdienst. Freedom hoopt, samen met Gerdy, nog vele keren in zang en muziek de goede boodschap van hoop op vrede te kunnen laten horen.

Om de muziek nog beter tot zijn recht te laten komen moet het combo echter dringend versterkt worden met pianist, (bas)gitarist en evt. dwarsfluitist etc. Als je een instrument bespeelt en graag meer samen in een band of combo wil spelen, neem dan contact op met Astrid Hommes. Geïnteresseerden mogen altijd een keer meeluisteren op woensdagavond in het Annahuis. De repetitietijd is van 19.30 tot 21.30 uur. Ook zangeressen en zangers zijn welkom om kennis te maken met dit gezellige, swingende koor.

Voor informatie: bel of mail Astrid Hommes: 0572-361326 of Info@freedomraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.