fietstocht struinen langs tuinen met vvv

Bij de eerste tuin, de Hof van Eigen-aardigheden, kom je aan op een oprijlaan met rododendrons en beukenhagen. Er is een bescheiden wijngaard en een boomgaard met oude appelrassen. Er is een pluktuin en een kruidentuin is in aanbouw.

De tweede tuin is aan de bosrand gelegen en heeft vijvers en borders met grassen, vaste planten en rozen in pasteltinten. Er is een schaduwtuin en in het bos zijn veel mossen en varens en een bosmeertje. Overal in het bos en de tuin staan beelden van keramiek en er is een expositie van potten, schalen en vazen.

De derde tuin is een Engels aandoende sfeervolle tuin met lange zichtlijnen met diverse borders op kleur, veel vaste planten en mooie doorkijkjes. Ook is er een schaduwtuin met verscheidene soorten hosta en speciale planten voor vogels en vlinders.

De route is elke donderdag van 27 mei t/m 15 juli te fietsen. De start is tussen 10 en 11 uur bij VVV/ANWB Raalte, Varkensmarkt 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.