fiets m er in in tijenraan

Zwembad Tijenraan in Raalte organiseert tijdens de vakantie ‘Fiets ‘m er in’. Je kent de regels wel: over een balk fietsen die boven het zwembad hangt en proberen zo snel mogelijk een bel te luiden die ergens midden in het water boven het zwembad hangt. Fiets ‘m er in wordt gehouden van 3 tot en met 7 mei. Het zwembad is op aangepaste tijden geopend. Voor info over de openingstijden, zie de site van de gemeente Raalte.

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen. Dat nemen we ten minste aan. De mensen van Tijenraan hebben een speciale fiets voor je klaarstaan.

Update: Foto’s toegevoegd

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.