feest in adelaarshorst zondagmiddag

Zondagmiddag 16 mei speelt Go Ahead Eagles in Tilburg de finale van de play-offs tegen Willem II. Deze promotie/degradatie wedstrijd zal naar verwachting door duizenden supporters live worden gevolgd op het grote scherm op het hoofdveld in stadion de Adelaarshorst. De club biedt haar supporters een feestelijk programma aan op de dag dat Go Ahead mogelijk gaat promoveren. De Adelaarshorst is ook de plek waar de spelers na afloop van de wedstrijd, ongeacht de uitslag, ingehaald zullen worden.

De spelersbus opwachten op de A1 is te risicovol en zal daarom niet worden toegestaan. Met het oog op het einde van de meivakantie is er naar verwachting meer verkeer dan normaal op de weg waardoor de veiligheid van zowel weggebruikers als van supporters in het geding kan komen. Om alle risico’s uit te sluiten concentreren alle feestelijkheden zich in en om het stadion. Met de club is afgesproken dat de spelersbus via een alternatieve route naar het stadion rijdt indien er toch supporters zijn die zich in de richting van de A1 willen begeven.

Mocht Go Ahead promoveren, dan vindt maandag de huldiging plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.