extra oranjetintje aan beachtennistoernooi

De zandafgraving in Luttenberg vormt van dinsdag 8 tot en met zondag 13 juni de locatie voor het inmiddels traditionele beachtennistoernooi. De organisatie is in handen van de dinsdagavondploeg van TV Luttenberg. In het kader van het WK Voetbal krijgt het toernooi een extra oranje tintje.

Bij het samenstellen van het wedstrijdrooster wordt rekening gehouden met de wedstrijden van het WK. De beachtenniswedstrijden beginnen dinsdagavond om 19.00 uur. Woensdagmiddag vanaf 13.30 uur speelt de jeugd en op donderdag laten de 55-plussers zien dat lichaam en geest nog soepel zijn. De finales op zondag beginnen om 9.30 uur.

Aanmelden voor het toernooi kan tot uiterlijk 15 mei door een mailtje te sturen naar Walter Hobert (waltercindy@home.nl). Bellen of sms-en kan ook naar 06-46396981. Het beachtennistoernooi is mede mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van meer dan vijfendertig bedrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.