extra open middag bunkers ijssellinie

De bunkers van de IJssellinie worden op zaterdag 22 mei op veler verzoek een extra middag open gehouden voor publiek. Tussen 12.00 en 16.00 uur leiden gidsen bezoekers rond door het Noodhospitaal en de Commandobunker op het Landgoed de Haere aan de Haereweg in Olst.

De bunkers van de IJssellinie zijn een onderdeel van een verdedigingslinie tegen het Oostblok tijdens de Koude Oorlog. De Stichting IJssellinie zet zich in om de verschillende onderdelen van deze linie te restaureren om ze open te stellen voor het publiek.

Dat kan tijdens open dagen, maar ook op afspraak. Voor groepen vanaf tien personen geven de vrijwilligers van de Stichting rondleidingen op afspraak. Informatie hierover kun je op staging2.ijssellinie.nl vinden. Ook kun je bellen met 06-51417240 of mailen naar rondleiding@ijssellinie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.