Home / archiefcentraal / extra open middag bunkers ijssellinie

extra open middag bunkers ijssellinie

De bunkers van de IJssellinie worden op zaterdag 22 mei op veler verzoek een extra middag open gehouden voor publiek. Tussen 12.00 en 16.00 uur leiden gidsen bezoekers rond door het Noodhospitaal en de Commandobunker op het Landgoed de Haere aan de Haereweg in Olst.

De bunkers van de IJssellinie zijn een onderdeel van een verdedigingslinie tegen het Oostblok tijdens de Koude Oorlog. De Stichting IJssellinie zet zich in om de verschillende onderdelen van deze linie te restaureren om ze open te stellen voor het publiek.

Dat kan tijdens open dagen, maar ook op afspraak. Voor groepen vanaf tien personen geven de vrijwilligers van de Stichting rondleidingen op afspraak. Informatie hierover kun je op www.ijssellinie.nl vinden. Ook kun je bellen met 06-51417240 of mailen naar rondleiding@ijssellinie.nl.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.