esly maatman wint de wedstrijd van de week

Esly Maatman is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Esly voorspelde de 0-1 uitslag tussen Heeten en Lemelerveld goed. Samen met nog één persoon, Barrie, heeft Esly de uitslag dus goed voorzien. Bij loting kwam Esly als de meest gelukkige uit de bus.

Heeten kon afgelopen zondag een grote stap richting rechtstreekse promotie zetten. Concurrent Schalkhaar, had namelijk evenveel punten als Heeten. Schalkhaar verloor namelijk van Brummen. Om afstand te nemen moest er wel van Lemelerveld gewonnen worden. Dat dat geen eenvoudige opgave werd, wisten de Heetenaren ook. Op 15 april stonden beide teams namelijk nog tegenover elkaar, toen won Lemelerveld met 2-0. Ook afgelopen zondag trok Lemelerveld aan het langste eind: het team vertrok na een 0-1 overwinning uit Heeten. Alle kansen liggen dus nog open in de derde klasse B, voor zowel Heeten als Schalkhaar. In de laatste speelronde kan zelfs Heino nog in aanmerking komen voor rechtstreekse promotie. Dan moeten Heeten en Schalkhaar echter wel allebei verliezen en die kans is nihil.

Deze week is er natuurlijk weer een Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Zondag is de laatste speelronde van veel competities, zo ook die van Rohda Raalte. Rohda krijgt in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie koploper De Treffers op bezoek. De Treffers, eigenlijk al wel de ongekroonde kampioen van de Hoofdklasse heeft voldoende aan één punt om het kampioenschap in de wacht te slepen, hoewel waarschijnlijk ook het doelsaldo zal volstaan. In de vorige wedstrijd, op 13 december tussen de Treffers en de roodgelen won de huidige koploper met 4-0.

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.