Home / archiefcentraal / eerste workshop fotografie en natuur succes

eerste workshop fotografie en natuur succes

De eerste workshop Fotografie en Natuur met Dook is een succes geworden. Het aantal deelnemers was niet groot, maar daardoor kon er juist veel aandacht besteed worden aan persoonlijke vragen op fotografisch gebied van de aanwezigen.

Na ’s morgens de theorie en techniek van fotografie behandeld te hebben bij Wildthout Hotel & Restaurant, ging het gezelschap naar de zuidkant van de Lemelerberg. Daar stond Teun Heuver met zijn honden en de schaapskudde van Landschap Overijssel klaar om te vertellen over de kudde en zijn werkzaamheden. De deelnemers fotografeerden naar hartenlust tussen de schapen en maakten unieke plaatjes. Een klein uur later ging de groep op pad om op de Lemelerberg te fotograferen en te genieten van de natuur. Het weer zat mee, al had de zon, volgens fotografe Dook van Gils, wel iets minder uitbundig mogen schijnen. De natuur deed ook erg haar best, behalve veel vogelgeluiden die te horen waren van o.a. fitis, koekoek en boompieper werden er raven, vinken en een hagedis gezien. Een aantal deelnemers vroeg na afloop al om vervolgcursussen, waar inmiddels over gedacht wordt door Dook van Gils.

De volgende workshop is 10 juli, daarna nog in september en oktober. Voor info: dookvangils@hotmail.com of 0529 – 45 11 50.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.