eerste disco op 4 september in leeren lampe

De afgelopen weken is er flink opgeruimd en gesloopt aan de Almelosestraat. Op dit moment wordt er hard gewerkt om de elektrische installaties en de stroomvoorzieningen weer te herstellen. Binnenkort gaan ook de interieurbouwers aan de slag gaan om van De Leeren Lampe weer een horecagelegenheid met uitstraling te maken. De verbouwing van De Leeren Lampe wordt zoveel mogelijk uitgevoerd door bedrijven uit de regio.

De opening van De Leeren Lampe is op donderdag 2 september 2010. Op vrijdag 3 september zal de befaamde Dance Classics avond gehouden worden en op zaterdag 4 september zal de eerste discotheekavond gehouden worden. De leeftijd voor de discotheek is vastgesteld op 16 jaar en ouder, de Dance Classics zijn bedoeld voor 21 jaar en ouder. De Leeren Lampe zal ook Teenage Party’s gaan houden op de vrijdagavond. De Leeren Lampe heeft in goed overleg met Dance Party Haarle besloten om één keer per kwartaal zo’n avond te organiseren. De eerste Teenage Party is gepland op vrijdag 8 oktober en de tweede op vrijdag 17 december.

Voor de beveiliging tijdens de discotheekavonden werkt De Leeren Lampe samen met Rosec Security uit Raalte. De Nieuwjaarsfeesten die Rosec Security sinds twee jaar organiseerde worden vanaf dit jaar ondergebracht bij De Leeren Lampe.

Binnenkort zal de agenda voor het openingsweekend en verdere informatie verschijnen op de website: staging2.deleerenlampe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.