een metamorfose met salland centraal

Salland Centraal komt deze week voor de tweede keer met de maandelijkse ‘Metamorfose’-pagina. Deze pagina is een initiatief van Hairstyling Mariël en fotograaf Stefan Kemper. Eén keer per maand krijgt een inwoner van Salland een volledige metamorfose aangeboden. Deze maand heeft Judith Neimijer deze verwendag mogen ondergaan.

Aan het eind van het jaar kunnen onze lezers stemmen op de (volgens hen) meest geslaagde metamorfose. Zie daarvoor ook staging2.sallandcentraal.nl. Voor de winnaar of winnares liggen diverse leuke prijzen klaar. Zo krijg je bijvoorbeeld een kledingpakket, sieraden, een dinerbon, een fotoshoot en nog een echte beautybehandeling aangeboden.

Stefan en Mariël benadrukken dat de metamorfose niet alleen bestemd is voor dames. “Jong of oud, dame of heer, iedereen kan meedoen!”

Inmiddels komen er al flink wat reacties bij Salland Centraal binnen. Uit deze reacties kiezen Mariël en Stefan iedere vier weken een kandidaat. Omdat we niet iedereen tegelijk kunnen uitnodigen, blijven de aanmeldingen in ons bestand staan.

Wil jij ook kans maken op een volledige metamorfose? Geef je dan nu op! Stuur een mailtje, vergezeld met een recente foto, naar maureen@sallandcentraal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.