eagles met 600 man naar tilburg

En na afloop is er groot feest in de Adelaarshorst. Groot feest bij promotie. Iets kleiner feest bij verlies ‘wegens net niet gehaald, maar wel een mooi seizoen’. De spelers zullen er bij zijn. Feest in de Adelaarshorst, niet op de A1, heeft de politie al gesmeekt en gebeden. Want zoals FC Twente binnengehaald werd, dat wil oom agent niet graag een tweede keer toestaan.

Bij promotie worden er heel veel oude jongensboeken heropend en natuurlijk ook nieuwe jongensboeken geschreven. Die van Koen van der Biezen bijvoorbeeld. Koen kon door een gescheurde kruisband ruim een half jaar niet spelen, vierde donderdag zijn rentree met een korte invalbeurt en de winnende treffer in de derde minuut van de extra tijd. Koen voor die tijd: “Als ik inval, scoor ik in de laatste minuut.”… We hebben nog voorspelling van hem opgetekend over de afloop van vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.