duizenden naar zonovergoten ribs en blues

Ribs & Blues baadde zondagmiddag in de zon. Dus ook de duizenden bluesliefhebbers. En de duizenden kinderen die minder van muziek houden, maar wel geïnteresseerd waren in voetbalplaatjes van anderen, in een koel waterspel of ander vermaak.

Er was van alles te doen op het festiivalterrein op de Domineeskamp. Natuurlijk was er blues (The Brew en Jesse Dee), maar ook theater, braderie, stunts van Chuck Borden en de kidscorner. Maar foto’s zeggen meer dan woorden, dus bekijk de bijlage met foto’s van (tot op heden) Johan Wolff en Michel Heerink.

Tweede Pinksterdag staan Ruben Hoeke, Jan Akkerman, Los Lobos en Philip Sayce op het podium.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.