duizend ballonnen markeren start droomfabriek

Zo’n duizend ballonnen gingen op zaterdag 1 mei tijdens het startschot van de Ronde van Overijssel in Rijssen de lucht in en markeerden daarmee de start van de Droomfabriek op staging2.jijenoverijssel.nl. In de Droomfabriek kunnen inwoners hun droom of wens voor een betere, mooiere provincie Overijssel achterlaten. Bezoekers van de site kunnen stemmen op dromen die hen aanspreken. De dromen met de meeste stemmen worden door de provincie bekeken op haalbaarheid en mogelijk gerealiseerd. Alle mensen die een ballon oplieten maken kans op een ballonvlucht voor twee personen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.