Home / archiefcentraal / drie weken blokken op eindexamens

drie weken blokken op eindexamens

Het is drie weken peentjes zweten voor de oudste middelbare scholieren in de regio. Maandagmorgen zijn de eindexamens begonnen. Ruim honderd VWO-leerlingen van het Carmel College Salland in Raalte mochten vanmorgen de aftrap doen met het examen Nederlands.

Vanmiddag staat voor de Havisten ook Nederlands op het programma, voor de VWO’ers staat vandaag biologie ook nog op de lijst. Morgen beginnen de examens ook voor het VMBO. Nederlands is daar ook het eerste vak dat getoetst wordt. Aan het examen nemen landelijk gezien ruim 200.000 leerlingen deel. De examens duren tot en met 1 juni.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.