drie dagen frankrijk bij jan tijs smaken naar meer

De driedaagse trip naar Jan Tijs in Frankrijk zitten er weer op. Op 7 mei vertrok de groep reizigers om 07.00 uur vanuit Luttenberg voor een driedaags bezoeks aan (oud-)Luttenberger Jan Tijs, die tegenwoordig zijn heenkomen in Frankrijk heeft. De reizigers hebben het zo goed naar hun zin gehad, dat de eerste aanmeldingen voor de trip in 2011 nu al binnen zijn.

Een saai en rustig schema moet je als reiziger echter niet verwachten als je richting Jan Tijs gaat. Er wacht een boordevol programma vol uitstapjes op de toeristen. Tijs zorgt voor verschillende excursies en activiteiten voor ‘zijn’ bezoek. Wijnproeven, oude dorpjes bezoeken, wandelen en uiteraard een goed Frans diner stonden op het programma. Voor een reisverslag kun je terecht op http://staging2.frankrijkisdichtbij.nl/nieuws/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.