domineeskamp maakt zich op voor lang weekend

De Domineeskamp in Raalte maakt zich op voor een lang weekend vol zon, drukte, muziek en ribs. Het feestterrein van Ribs & Blues krijgt langzaam maar zeker vorm. Donderdag werden de zes hoogste punten van de feesttent alvast rechtop gezet, aggregaten geplaatst en de kleine hulptentjes opgebouwd. Vrijdag en zaterdag kan overdag nog volop geklust worden door de organisatie, maar zaterdagavond komen de eerste feestgangers al naar het terrein voor de Pinkster Party, die vooraf gaat aan Ribs & Blues.

Op de Pinkster Party spelen The Horse Company, Rowwen Hèze en Ryan Shaw. Het volledige programma van Ribs & Blues kun je teruglezen in een eerder verschenen artikel op Salland Centraal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.