Home / archiefcentraal / dissen is niet te koop die van de buren wel

dissen is niet te koop die van de buren wel

Het is prettig wonen aan de Burgemeester Kerssemakersstraat in Raalte. Huis nummer 27 staat te koop en daar komen zoveel mensen op af dat de buren een bordje in de tuin hebben geplaatst met ‘dissen niet’. Ofwel, ‘kom gerust in de straat kijken naar dat mooie huis dat er te koop staat, maar je moet niet bij dit mooie huis zijn, want dat is lekker niet koop.’ Opvallend voorval in deze tijd van moeilijk verkoopbare huizen. “Hebben wij hier dus helemaal geen last van”, aldus een kennis in de BK-straat.”Als je maar in een goeie buurt woont, dan gaan de huizen nog steeds nog steeds als warme broodjes over de toonbank”

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.