Home / archiefcentraal / diny heidenrijk wint wedstrijd fotoclub salland

diny heidenrijk wint wedstrijd fotoclub salland

‘Paprika’ is de titel van de winnende foto van de onderlinge fotocompetitie 2009-2010 van Fotoclub Salland uit Raalte. De foto is gemaakt door Diny Heidenrijk, die hiermee voor het eerst in de prijzen valt sinds zij lid is van de vereniging. Paul de Muyt haalde zowel de 2e als de 3e plaats binnen met zijn foto’s ‘Jip en Janneke’ en ‘boekenlezer’. Alle 58 ingeleverde foto’s werden beoordeeld en van commentaar voorzien door Ilse de Vries, fotograaf uit Wijhe en Caroline Tielbeeke van Foto en Zo.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.