dertiende halve marathon raalte

Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met een Race Timer, een speciale digitale tijdregistratie. De lopers krijgen allemaal een startnummer met ingebouwde chip. De uitslagverwerking gaat razendsnel en is zeer betrouwbaar. “Een extra service voor de lopers, want voor hen doen we het tenslotte allemaal.”

Voor de tweede keer staat dit jaar de Joop van den Enk bedrijvenloop op het programma van de Halve Marathon Raalte. Elk deelnemend bedrijventeam dient te bestaan uit minimaal drie en maximaal vier personen. Zij lopen gezamenlijk de 5 kilometer. De tijden van de snelste drie lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. Een team mag uit mannen en vrouwen bestaan. De vrouwen krijgen een vermindering van tien procent op hun looptijd. De bedrijventeams wacht een heuse VIP behandeling. Zo worden ze in een aparte ruimte onthaald en is er na afloop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, uiteraard verzorgd door Joop van den Enk full service partycateraar, ervaringen uit te wisselen. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er ook dit jaar weer een scholierenloop. Teams van basisscholen uit de gemeente Raalte strijden tijdens deze loop om een mooie beker.

De jeugdlopen, de 1 en 2,5 kilometer beginnen respectievelijk om 14.00 en 14.15 uur. De prestatielopen, de 5 en 10 kilometer, starten respectievelijk om 15.10 en 15.15 uur. De Joop van den Enk bedrijvenloop maakt onderdeel uit van de 5 kilometer en begint dus ook om 15.10 uur. De halve marathon gaat om 15.00 uur van start.

Voorinschrijven kan tot 7 mei via staging2.halvemarathonraalte.nl. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 13.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd. Op de eerder genoemde site kun je ook meer informatie vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.