Home / archiefcentraal / debat met tweede kamerleden in de zwaan

debat met tweede kamerleden in de zwaan

De Tweede Kamerleden Sabine Uitslag en Eddy van Hijum komen op 25 mei naar Hotel de Zwaan, om in debat te gaan over een aantal onderwerpen uit hun portefeuille. Bezoekers kunnen vragen stellen aan de kamerleden.

Onderwerpen die aan bod bij Van Hijum komen zijn ondernemerschap, scholing en werk, het gezin, de buurt en de vereniging en inzet voor de regio Salland. Uitslag zal met name haar visie op de zorg presenteren: zorg, waarbij het draait om de mens

Het debat vindt plaats op dinsdag 25 mei vanaf 20.45 uur bij Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte. Voorafgaand zal CDA Raalte haar reguliere ledenvergadering houden, maar de themabijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.