de ieme haalt ruim 500 euro op voor unicef

De leerlingen van Daltonschool de Ieme hebben afgelopen week ruim 500 euro opgehaald voor Unicef. De kinderen organiseerden een inloopavond, waarop zij zelfgemaakte kunstwerken verkochten aan ouders en andere belangstellenden. Ook organiseerden zij workshops, waar kinderen en ouders aan konden deelnemen. De avond werd druk bezocht, en de opbrengst van de avond werd vandaag door de leerlingenraad aan alle kinderen bekend gemaakt.

“We hebben samen een heel groot bedrag voor Unicef bij elkaar gebracht!” aldus Jesse Besseling en Marlous Meenink van de leerlingenraad. “Ieder jaar voeren we een actie voor een goed doel. Wij vinden het heel belangrijk om iets voor andere mensen te kunnen doen.”. De 500 euro is overgedragen aan de schooldirecteur, die het bedrag zal overmaken naar Unicef.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.