Home / archiefcentraal / de ieme haalt ruim 500 euro op voor unicef

de ieme haalt ruim 500 euro op voor unicef

De leerlingen van Daltonschool de Ieme hebben afgelopen week ruim 500 euro opgehaald voor Unicef. De kinderen organiseerden een inloopavond, waarop zij zelfgemaakte kunstwerken verkochten aan ouders en andere belangstellenden. Ook organiseerden zij workshops, waar kinderen en ouders aan konden deelnemen. De avond werd druk bezocht, en de opbrengst van de avond werd vandaag door de leerlingenraad aan alle kinderen bekend gemaakt.

“We hebben samen een heel groot bedrag voor Unicef bij elkaar gebracht!” aldus Jesse Besseling en Marlous Meenink van de leerlingenraad. “Ieder jaar voeren we een actie voor een goed doel. Wij vinden het heel belangrijk om iets voor andere mensen te kunnen doen.”. De 500 euro is overgedragen aan de schooldirecteur, die het bedrag zal overmaken naar Unicef.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.