de berinis in het cappelenborg

De Berini’s komen naar het Capellenborgtheater in Wijhe. Marjolein Meijers die met Hans Kemeling ruim twintig op de planken stond De Berini’s, heeft het duo nieuw leven ingeblazen. Zij heeft een nieuwe partner gevonden in Bob Fosko, onder meer bekend van De Raggende Manne.

Het verhaal van de show, Opgevoerd, draait om een vrachtwagenchauffeur met pech die op een koude nacht bij Annie op de stoep staat. Of hij even zijn handen mag wassen. Terwijl hij wacht op het onderdeel om zijn wagen te repareren, praten ze. Hij is, als huis-, tuin- en keukenpsycholoog en actief luisteraar van Talk Radio, zeer benieuwd naar het leven van Annie.

De Berini’s brengen zaterdag 29 mei het nieuwe programma Opgevoerd in het Capellenborgtheater in Wijhe, aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten vijftien euro en zijn in de voorverkoop te bestellen via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Aan de kassa zijn ze op 29 mei te koop voor 16 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.