dauwtrappen met huifkarren bij bartels

De paarden en pony’s werden gezadeld en onder leiding van Mans Bartels werden er 3 huifkarren ingespannen. Er reden ongeveer 30 paarden en pony’s mee. Iedereen deelde één paard of pony. De tocht ging vanaf Mariënheem naar Haarle en over een deel van de Haarlerberg richting Nijverdal. In Nijverdal werd er in een weiland van een kennis van Mans Bartels rust gehouden. In het weiland werd een picknick gehouden en deden de jongere deelnemers wat spelletjes.

Toen de klok op 17.00 uur stond verzamelden de eerste ouders zich alweer om de amazones en ruiters welkom te heten op de manege.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.