Home / archiefcentraal / dauwtrappen bij museum de laarman

dauwtrappen bij museum de laarman

Vanaf museum De Laarman in Luttenberg zijn op Hemelvaartsdag, 13 mei, weer prachtige fietstochten uitgezet van respectievelijk 19 en 36 (ingekort 27) kilometer. Evenals andere jaren zijn het mooie routes, zoals men van De Laarman gewend is. De korte routes gaan vanaf het museum richting Boksloot en via andere wegen naar een ander gedeelte van de Boksloot. De langere routes zijn uitgebreid via de Regge vanaf Hulsen, naar natuurgebied Tatums en via mooie landwegen naar natuurgebied de Velderberg en weer terug langs de prachtige omgeving van de Boksloot naar Luttenberg.

Je kunt tussen 08.00 uur en 13.00 uur voor alle routes starten vanaf Museum De Laarman. Voor alle routes is onderweg een gezellige stop, waar de vrijwilligers van De Laarman klaar staan om de fietsers van koffie/thee of frisdrank te voorzien.

Op het eindpunt is er de mogelijkheid het museum bezoeken, evenals de smederij, timmerwerkplaats en ook de kaarsenmakerij. Op het museumplein kunnen na afloop de kinderen genieten van oude Hollandse spelen. Boven dien kunnen alle deelnemers genieten van een overheerlijke hamburger. Alles met elkaar een mooie gelegenheid om samen met de familie, kennissen, vrienden of buurtgenoten een gezellig dagje te vertoeven in Luttenberg en omgeving en te genieten van de prachtig uitgezette fietstochten.

Het dauwtrappers-arrangement incl. fietsroutes, museumbezoek, 2 consumpties en een hamburger bedraagt per persoon 7.50 euro en voor kinderen 4 euro. Voor nadere info: www.delaarman.nl. Tel: 0572 301 265 of dhr. G Koenjer 0623 096 321.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.